Köszöntő

Üdvözöllek az ország legszínvonalasabb Dr. Csont rajongói oldalán! 2010. szeptember 08-i indulása óta a portál már rengeteg információval, képpel lett gazdagabb. Napra kész hírek és riportok. Remélem, Te is jól fogod érezni magad az oldalon!

Üdvözlettel:
Danny és Sophie szerkesztő
 
Társalgó

Nagyobb méretért kattints IDE!

 
Szavazás
Melyik volt a kedvenc undercover epizódod?

Bokszolós (Tony és Roxie)
Cirkuszos (Buck és Wanda)
Bowlingos (Buck és Wanda)
Táncversenyes (Buck és Wanda)
Házaspáros (Tony és Roxie)
Cowboyos (Buck és Wanda)
Roncsderbis (Buck és Wanda)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Kövesd őket!


Bones hírek
Michael Peterson (készítő)
Jonathan Collier (készítő)
Stephen Nathan (író)
Hart Hanson (producer)
Kathy Reichs (szerző)
Emily Deschanel (Brennan)
David Boreanaz (Booth)
T.J. Thyne (Hodgins)
Michaela Conlin (Angela)
Tamara Taylor (Cam)
John Boyd (Aubrey)

John Francis Daley (Sweets)
Eric Millegan (Zack)
Carla Gallo (Daisy)
Michael Grant Terry (Wendell)
Eugene Byrd (Clark)
Pej Vahdat (Arastoo)
Joel Moore (Fisher)
Ryan Cartwright (Vincent)
Luke Kleintank (Finn)
Ignacio Serricchio (Rodolfo)
Laura Spencer (Jessica)
Stephen Fry (Gordon Gordon)
Ryan O'Neal (Max)
Gavin MacIntosh (Parker)
Sunnie Pelant (Christine)
Eddie McClintock (Sully)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2010-09-08
 
Pagerank
Free Page Rank Tool
 

Frissítések és hírek

"Post Mortem" az évadzáróról

A TV Line a sorozat egyik készítőjét, Michael Petersont kérdezte az utolsó epizódról, arról, hogy milyen lehetséges sorozatlezárások kerültek szóba, a 447-ről, és olyan történetszálakról, amelyeknek csak sejtettük, de nem láthattuk a végét.

Vigyázat, aki még nem látta a sorozatzáró epizódot, annak a cikk spoileres!

A labor lerombolásával kapcsolatban: úgy voltatok vele, hogy ha már a díszleteket a sorozat végeztével úgyis lebontják, akkor miért nem robbantsuk inkább fel az egészet?

Igen, egy kicsit benne volt az is, hogy nem akartuk, hogy más játszon a játékainkkal. De azért, hogy tényleg szétszedjük az egész labort, az elég depresszív gondolatnak tűnt. Aztán a tervezők elkezdték mutogatni a képeket, hogy hogy is fog majd kinézni lerombolva, és szinte már bántuk, hogy nem léptük meg ezt valamikor korábban az évad során. Annyira gyönyörű lett, hogy nem győztük különböző szögekből kamerázni. Ezen kívül pedig, persze szerettük volna valami ütős húzással lezárni. David Boreanaz egyszer azt mondta, szeretne tankkal áthajtani a laboron. Nos, nem épp egy tank, de talán a bomba is megteszi...

Volt olyan verzió, hogy valaki a főszereplők közül meghal a robbanásban?

Volt. Sok féle verzión végigmentünk. De valahogy ez tűnt a leginkább sorozathűnek. Ez egy olyan műsor, aminek a végén mind ellovagolnak a naplementébe...

Hasonlóan az előzőhöz: volt olyan verzió, hogy Brennan agya tartósan károsul és nem nyeri vissza az értelmi képességeit, ezáltal egy új irányba terelődik az élete?

Ez visszavezethető mindarra, amiről az egész évad szólt: hogy Booth-t és Brennan-t szembeállítsa saját magával. A sorozat kezdetén Boothnak bűntudata van a tettei miatt, és igyekszik kiegyenlíteni a mércét azzal, hogy legalább annyi gyilkost kapjon el, ahány életet mesterlövészként elvett. Az utolsó évadban ezzel kell megbirkóznia, és újra rájönnie, ki is ő. Brennannek hasonlóképpen meg kell találnia magát. A sorozatnyitó részben még nem tudja, mi történt a szüleivel, aztán később rájön, hogy ő maga sem az, akinek hitte magát - még a neve sem az eredeti. Így a sorozat végén egy utolsó teszten kell átmennie. Kicsoda ő, ha az intelligenciája is elhagyja? És rájön arra, hogy ha az is történik, amit kérdeztél, akkor is értékes ember marad - mert Booth szemén keresztül így láthatta magát. Visszakapja a "szuperképességeit", de ekkor már tudja, hogy ennél sokkal több van benne.

Hodgins "kissrác"-nak nevezi a születendő gyermeküket Angelával. Jól tippel? Tényleg kisfiút várnak?

Bizony. Kisfiú lesz. Hodgins nem egy Avalon, de ezzel kapcsolatban elég jó megérzései vannak.

Karen és Aubrey - lesz itt még valami az irodában csirkeevésen kívül?

Hát mi reméljük. Ha bárki szeretne egy spinoffot, velünk lehet beszélni! Minden esetre jó tudni, hogy azok ketten valahol együtt csirkézgetnek, és jól érzik magukat.

Sweetsnek is megvolt a maga pillanata a záróepizódban. Gondolkodtatok rajta, hogy John Francis Daley-t is visszahozzátok, mint szellem-Sweets, vagy ilyesmi?

A szellem-dolog annyira nem illik bele a Bones világába, hiszen annyira a logika, tudomány és realitás körül forog minden - ennek ellenére megvoltak a maga természetfeletti pillanatai a sorozatnak. Kicsit azt érzetük, ezt a szellem-kártyát már kijátszottuk az Avalon-dologgal. Ha tovább feszegetjük ezt a szálat, az már inkább valami kísértet-sorozatként hatott volna, nem pedig a Bones-ként.

Most akkor megoldódott a 447-rejtély? Csak mert én még mindig kissé zavarodott vagyok.

Néhány ember megoldásnak tekinti, persze biztos lehet még több mögötte. Beszélgettünk Hart Hansonnal [a sorozat készítője] és Stephen Nathannel [régebbi producer], és kiderült, hogy midndenkinek más elképzelése van a 447-ről. John Colliernek [producer] és nekem ez volt az egyértelmű megfejtés.

Akkor... Kovac volt az, aki megpiszkálgatta Booth és Brennan ébresztőóráját?

Nem, dehogy. A 447 inkább egyfajta természetfelettiként volt jelen számunkra - egy ómen, egy előjel, ami egy-egy döntő pillanatot jelez B&B életében. Valami, ami azt üzeni: "Booth és Brennan, az életetek új irányt fog venni."

Volt több verzió is arra az utolsó B&B jelenetre?

Igen, és nem. Az egyik dolog, ami szuperré tette a műsort, azok a végén lévő párbeszédek voltak, amikor Booth és Brennan beszélgetnek valamiről, és tudod, hogy a párbeszédük kamerán kívül is folytatódik, ahogy vége a résznek. Néha megírtuk ezeket előre, de sokszor David és Emily csak improvizáltak valamit. Ez a kettő kombinációjából született. Megírtuk valamennyire, aztán David azt mondta: "Ne aggódjatok, majd mi megoldjuk." És megoldották. Mindig is egy olyan sorozat voltunk, ahol bíznak egymásban az emberek. Ők bíznak abban, amit mi a forgatókönyvbe írunk, mi pedig bízunk bennük, hogy ezt feldobják valami extrával, életre keltik azzal a szikrával, ami olyan szépen lobogott 12 évadon keresztül.

fordította: Sophie
forrás: tvline.com

2017.04.05. 16:41, o.n. Vissza a bloghoz
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.05.02. 10:12
bilalafzaal
Idézet
2017.04.05. 22:18
Juci
Bizony ezt a szikrat szerettem a legjobban ebben a sorozatban! Koszi a cikk forditasat.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Gyorslink választó

 

 
Következő rész

kedd, szerda, csütörtök;
vasárnap

vasárnap

szombat, vasárnap

(USA)
A sorozat véget ért.

KATTINTS IDE
a részletes műsorért!

 
12. évad letöltés

1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész
10. rész
11. rész
12. rész

 
12. évad részcímek

12x01 - The Hope in the Horror (ford.: A remény a borzalomban)

12x02 - The Brain in the Bot (ford.: Az agy a robotban)

12x03 - The New Tricks in the Old Dogs (ford.: Új trükkök a vén kutyákban)

12x04 - The Price for the Past (ford.: A múlt ára)

12x05 - The Tutor in the Tussle (ford.: Az oktató a küzdelemben)

12x06 - The Flaw in the Saw (ford.: A hiba a fűrészben)

12x07 - The Scare in the Score (ford.: A rémület a pontszámban)

12x08 - The Grief and the Girl (ford.: A bánat és a lány)

12x09 - The Steel in the Wheels (ford.: Az acél a kerekekben)

12x10 - The Radioactive Panthers in the Party (ford.: A radioaktív párducok a bulin)

12x11 - The Day in the Life (ford.: A nap az életben)

12x12 - The End in the End (ford.: A vég a végben)

 

Bones, bones, Dr Csont, drcsont, dr csont, emily, emily deschanel, david, david boreanaz, csontok, Temperance Brennan, Seeley Booth, Bones letöltés, bones online, Dr Csont letöltés, csontok letöltés, Bones download, Bones felirat, Dr csont felirat, Bones képek, Dr csont képek, dr csont galéria, dr csont legfrissebb hírek, dr csont infók, dr csont szereplők, dr csont színészek, dr csont gportál, bones gportál, bones dr. csont rajongói oldal , dr csont felirat, felirat bones, bones fan oldalak, bones felirat 6. évad, dr csont halloween, bones dvd magyar, bones következő része, booth hannah, booth és brennen első csókja, dr csont könyv, dr. csont zack addy, john francis daley, dr csont spin-off, bones spin-off

Dr. Csont Érdekességek Média Extrák Oldal
Epizódismertetők Booth és Brennan: Az első csók Dr. Csont online Bones fanfiction Vendégkönyv
Dallista Karácsonyi epizódok Dr. Csont letöltés Kathy Reichs E-books Fórum

Copyright ˆ 2010-2015 Bones | Dr. Csont rajongói oldal | www.drcsont.hu | Minden jog fenntartva!

Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép | Oldal információk | Előző kinézetek | Keresés | Kapcsolat | Facebook | Források | Hirdess minket!

 


My Little Pony - Én Kicsi Pónim - My Little Pony - Én Kicsi Pónim - My Little Pony - Én Kicsi Pónim    *****    Számodra mi az, ami átadja az õszi hangulatot? Készíts õszi fotókat, küldd be és nyerj! :)    *****    WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU    *****    Rendeld meg,születési horoszkópodat 3 év ajándék elõrejelzéssel,biotérképed,párkapcsolati elemzésed.Várlak az oldalamon!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Szeptember 17. - 22. ig minden megrendelés, csak a felébe kerül! Érdemes élni ezzel a lehetõséggel. Várlak az oldalon!!!    *****    Új regényem, olvasóit keresi. Kérlek gyere és olvass bele. Egy Fantasy világ, melyben két harcos a békéért harcol...    *****    Giga akciókkal, promóciókkal vár a Faberlic cég. Ismét Magyarországon is lehet csatlakozni, Magyar katalógus már van!    *****    20-25 oldalas születési horoszkóp,3 év ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval,diplomás asztrológustól. Kattints    *****    Nagyon részletes személyiség és sors analízis, diplomás asztrológustól,3 év ajándék elõrejelzéssel.Részletek az oldalon!    *****    Www.janabadog.hu    *****    Ayang-Avagy egy útinapló a Távolkeletrõl | !!!!Új poszt!!!!    *****    A Holnap Legendái címû népszerû sorozat legaktívabb és legtartalmasabb magyar rajongói lapja. Ismerd meg jobban a sorit.    *****    MYBEAUTYSALON - AVON ÉRDEKESSÉGEK - MYBEAUTYSALON    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér - Nyilvántartás - Hirdetõtábla - Keresett karakterek    *****    a legnagyobb, a legerõsebb    *****    honor is my loyalty    *****    A Holnap Legendái sorozat magyar rajongói oldala. Tudj meg mindent a közelgõ új évadról és a sorozatról.    *****    Jelenleg nincs karakter-stop érvényben, azaz szabadon hozható bármely faj, bármilyen nembõl és bármely tájegységre -RPG    *****    Szeretted a Trónok Harcát? Ha Westeros lenyûgözött, akkor Aneliath sem okozhat csalódást - Csatlakozz! FRPG