Köszöntő

Üdvözöllek az ország legszínvonalasabb Dr. Csont rajongói oldalán! 2010. szeptember 08-i indulása óta a portál már rengeteg információval, képpel lett gazdagabb. Napra kész hírek és riportok. Remélem, Te is jól fogod érezni magad az oldalon!

Üdvözlettel:
Danny és Sophie szerkesztő
 
Társalgó

Nagyobb méretért kattints IDE!

 
Szavazás
Melyik volt a kedvenc undercover epizódod?

Bokszolós (Tony és Roxie)
Cirkuszos (Buck és Wanda)
Bowlingos (Buck és Wanda)
Táncversenyes (Buck és Wanda)
Házaspáros (Tony és Roxie)
Cowboyos (Buck és Wanda)
Roncsderbis (Buck és Wanda)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Kövesd őket!


Bones hírek
Michael Peterson (készítő)
Jonathan Collier (készítő)
Stephen Nathan (író)
Hart Hanson (producer)
Kathy Reichs (szerző)
Emily Deschanel (Brennan)
David Boreanaz (Booth)
T.J. Thyne (Hodgins)
Michaela Conlin (Angela)
Tamara Taylor (Cam)
John Boyd (Aubrey)

John Francis Daley (Sweets)
Eric Millegan (Zack)
Carla Gallo (Daisy)
Michael Grant Terry (Wendell)
Eugene Byrd (Clark)
Pej Vahdat (Arastoo)
Joel Moore (Fisher)
Ryan Cartwright (Vincent)
Luke Kleintank (Finn)
Ignacio Serricchio (Rodolfo)
Laura Spencer (Jessica)
Stephen Fry (Gordon Gordon)
Ryan O'Neal (Max)
Gavin MacIntosh (Parker)
Sunnie Pelant (Christine)
Eddie McClintock (Sully)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2010-09-08
 
Pagerank
Free Page Rank Tool
 

Bones fanfiction
Bones fanfiction : Esli: Hát ezért kellett meghalnom? (FFF-FC)

Esli: Hát ezért kellett meghalnom? (FFF-FC)


- Továbbra is keresik azt a 24 éves fiatal lányt, aki a barátaival volt nyaralni, ahonnan azonban nem érkezett haza. Barátai szerint látták amint felszáll a hazavezető vonatra, azonban a végállomáson szülei hiába várták. További híreink... - hallatszott a rádióba.

Az egy hónapban szinte minden héten bemondták a hírekben. Booth épp a munkahelyére tartott, a Washingtoni J. Edgar Hoover épületbe, vagyis az FBI székhelyére.

Savanyú ízzel a szájában indult el asztala felé, ahol már várta egy halom papírmunka. Ha épp nem volt megoldani való gyilkosság, akkor bizony papírmunkával teltek az órái. Már épp ült volna le unalmas tennivalóihoz, mikor megcsörrent telefonja.

- Booth. - szólt bele monoton hangon, majd jegyzettömbjét elővéve felírta az adatokat. Amint megszakadt a vonal tárcsázta partnerét, hogy készüljön el, mert egy lehetséges gyilkosság helyszínére fognak menni.

A tetthely egy elhagyatott raktárépület volt. Távol a főúttól a szomszédságban üres telek, vagy már összedőlt raktárépületek. Remek hely egy hulla elrejtéséhez.
Az FBI emberein kívül már a Jefferson intézet szakértői is a helyükön voltak. A területet lezárták hogy  bizonyítékok feltérképezése megkezdődjön.

- Jó reggelt emberek, halljam, mit tudunk! – köszönt Booth az ott lévőknek, majd Cam felé fordult, aki már Hodginssal az áldozat körül vizsgálódtak. Brennan szintén leguggolt a test mellé és már mondta is az adatokat.
- A szeméremcsont szögéből ítélve az áldozat nő. Kaukázusi. A fogazatát elnézve azt mondanám, hogy az áldozat 22 – 25 év közötti. – kezdte az antropológiai meghatározásokat.
- A holyvafélék állapota szerint a halál beálltának ideje nagyjából 3 hét, pontosabbat a laborban tudok mondani – jegyezte meg Hodgins.
- Szerencsénkre a belső szervek többsége még épp, így tudunk venni mintát a toxikológiához. – tette hozzá Cam, kezébe fogva az áldozat máját.
- Rendben akkor pakoljanak össze mindent és vigyék a Jefferson Intézetbe! – adta ki az utasításokat Booth, majd Brennan társaságában ők is elindultak a laborba.

***


- Halljam mit tudott meg Mr. Bray! – „köszönt” Brennan a hulla mellett álló gyakornoknak.
- Védekezésre utaló nyomok a jobb disztális rádiuszon, azonban nincs semmi régebbi sérülés, se eltört kar, se láb, semmi. – lepődött meg a fiatal srác a röntgenfelvételeket nézve.
- Nos, a fogazat meglehetősen épp, így reméljük Angela ez alapján is tudja azonosítani az áldozatot.
- És már meg is tette. – jelent meg Ange, majd a számítógépbe pötyögve meg is mutatta a maradvány kilétét.
- Az áldozatunk nem más, mint az a 24 éves lány, aki a múlt hónapban tűnt el Springfieldben. Ashley Bray. - A szülei jelentették az eltűnését. A hírekben is hallani róla.
- Netán rokona a lány Mr. Bray? – kérdezte Brennan a fiatal srácot, a névhasonlóság miatt.
- Nem, nem tudok róla. – csóválta a fejét majd visszafordult a testhez, hogy kategorizálja a további sérüléseket.
- Szólok Boothnak, tájékoztassatok, amint találtok valamit. Mr. Bray kérem, tisztítsa, meg a csontokat mire visszaérek! – adta ki az utasításokat Bones, majd irodájába sietett, hogy levegye jellegzetes kék köpenyét és telefonáljon FBI-os partnerének. Booth amint megtudta, hogy ki az áldozat lekérte a lány mappáját, hogy mindent újra át tudjanak majd vizsgálni az eltűnésével kapcsolatban. Sajnos nem sok információt tudott, meg, de egy biztos volt, hogy újra ki kell hallgatni azokat az embereket, akik utoljára látták. Rá is állította az egyik kollegáját, hogy hívja meg a listán szereplő embereket a tárgyalóba, mire visszaérnek Bones-sal.

Az áldozat a szüleivel és testvérével élt együtt, így nem volt meglepő mikor egy családi ház előtt parkoltak le. Booth figyelmeztette társát, tudván a nő milyen szókimondó és néha érzéketlen tud lenni.
Amint becsengettek nem kellett sokat várniuk. Az ajtóban egy középkorú kissé őszes férfi fogadta őket, és megkérdezte kit keresnek. Booth és Brennan is bemutatkoztak, majd részvétüket kifejezve, közölték jöttük mivoltát. A férfi teljesen összetört, zokogásba tört ki. Nem sokkal később egy sötét hajú nő is megjelent vélhetőleg, az áldozat édesanyja.

- Nagyon sajnálom, hogy ilyen híreket hoztam, de fel szeretnénk tenni pár kérdést, a lányuk eltűnésével kapcsolatban.

Az apa összeszedve magát, válaszolt minden feltett kérdése, amire pedig nem tudott, arra felesége adott választ. Időközben az áldozat 14 éves húga is megérkezett az iskolából, aki először fel sem fogta, hogy mi történt és enyhén sokkos állapotba került.

A szülők elmesélték, hogy a lány barátaival együtt kempingezni voltak. Elmondták, hogy majdnem minden nap beszéltek, és nem vettek észre semmi szokatlant, ami esetleg magyarázat lenne az eltűnésére. Booth megjegyezte, hogy a barátait is meg fogják hallgatni, de még engedélyt kért, hogy láthassák lányuk szobáját, hátha találnak valami szokatlant. A szülők természetesen belementek, hiszen az ő érdekük is az volt, minél előbb rájöjjenek a történtekre.

A szobába belépve, nem egy tipikus lány szoba nézett vissza. Az egész helység, tele volt színekkel. Az oldalfal lila, a plafon pedig sárga és kakaó színű volt. A hatalmas ágy mely a szoba egyik sarkában volt található rózsaszín pléddel volt lefedve. Felette egy könyves polc volt, amin nem csak könyvek, de egy csomó plüss állat is helyet foglalt. A falak különböző képekkel voltak tele, azonban szinte mindegyiken csak lányok voltak. Az ágy mellett lévő falon pedig egy hatalmas szivárványszínű zászló díszelgett. Ami nem kicsit keltette fel Brennan figyelmét.

- Mondják, kérem a lányuknak volt esetleg barátja? – érdeklődött a nő tovább tanulmányozva a szobát.
- Nem. Ash nem járt senkivel egy jó ideje. – felelte húga szipogva, könnyeit törölgetve.
- Barátnője? – kérdezősködött tovább.
- Persze voltak barátnői, az eltűnése előtt is velük volt. – válaszolt az apa a szerinte egyértelmű kérdésre. Brennan már épp készült volna feltenni a következő kérdést, azonban Booth torkát megköszörülve félbeszakította.
- Mondják, elvihetnénk esetleg a lányuk a laptopját, hogy egy szakértőnk megvizsgálhassa, Hátha esetleg beszélt valakivel? – kérdezte a férfi a gép felé mutatva.
Vigyenek amit csak jónak látnak, ha azzal segíthetünk.

Az „engedélyt” megkapva, Booth fogta a laptopot, és eltette, míg feltettek pár kérdést, majd mielőtt elmentek még egyszer kifejezték részvétüket.

A Jeffersonhoz érve Brennan a laptoppal a kezében egyből Angela irodájához ment, hogy mihamarabb átnézzék a gépet.

Szerencséjük, nem volt bonyolult jelszó így azzal nem ment el sok idő. Angela először az e-maileket, böngészi előzményeket, netes portálokat nézett át, majd a közösségi oldalon megjelent képeket azok üzeneteit kezdte nézegetni, hátha talál valami szokatlant.

Míg Angela a laptopon munkálkodott, addig antropológusunk a csontszobába ment a már megtisztított áldozat maradványihoz.

Dr. Camille Saroyan amint meglátta beosztottja érkezését mappákkal a kezében indult felé, hogy elmondhassa eddig ő milyen bizonyítékokat gyűjtött össze az áldozat lágyszöveteiből.

- A toxikológia oxikodont és pethidinét is kimutatott. – kezdte az afroamerikai nő.
- Az nagyon erős nyugtató és fájdalomcsillapító.
- Igen, valamint mindkét csuklón erősen sérültek a lágyszövetek… - folytatta Brennan pedig egyből az érintett rész csontos felületét vizsgálta.
- Igen horzsolások vannak a sajkacsonton valamint az ulna és a rádiusz végén is. Hodgins vett mintát a szövetből?
- Igen és acélszálat talált, vélhetőleg egy bilincsből.
- A horzsolás mélységét tekintve az áldozat igen hosszú ideig volt megkötözve és elég szorosan.
- És ez még nem a legrosszabb. – vette elő az eddig kezében szorongatott mappát. – Sérüléseket találtunk a hüvely belső falain, valamint comb belső részein minden bizonyíték arra utal, hogy az áldozatot megerőszakolták.

***


Eközben az FBI tárgyalótermében egy kisebb csoport gyűlt össze, hogy elmesélhessék Ashley Bray eltűnésének körülményeit a saját szemszögükből. A hatfős társaság mindent elmesélt, amire az ügynök kíváncsi volt, illetve amire tudták a választ. Elmondták, hogy hol voltak, mit csináltak, volt-e valami furcsaság a napokban. Booth megkérdezte, hogy esetleg tudnak-e valakiről, aki ártani akart a lánynak.
Végül az eltűnése napjáról érdeklődött, mikor látták pontosan utoljára, melyik vonatra szállt fel. Fejben már készítette is a listát, amihez Angela segítségét fogja kérni.
A férfi végül megköszönte a lányoknak, hogy befáradtak, illetve az információkat és megkérte, ha bárkinek valami is az eszébe jutna, hívja fel.

Sajnos a nyomozás szempontjából ez a beszélgetés nem sokkal segített, egyelőre nem volt potenciális gyanúsított, legalábbis Booth így gondolta azután, hogy találkozott a lányokkal. Azonban ez az állapot megcáfolni készült, mikor megcsörrent telefonja, miszerint Angela talált valamit az áldozat gépén.

A laborba érve egyből Ange irodája felé vette az irányt, ahol már Brennan és Cam is várta. Brennan állítása miszerint az áldozat LGBT tag vagy esetleg egy támogató beigazolódott. Ugyanis Angela több „bizonyítékot” talált arra, hogy az áldozat valószínűleg a saját neme iránt vonzódik.

Azonban a fontos információ nem ez volt. Hanem hogy sikerült, helyre állítani olyan kitörölt üzeneteket, amiben az áldozat ex barátjával folytatott csevejt.

Az első pár üzenet még nem tűnt olyan fontosnak, egymás hogy létéről érdekelődtek, hogy kivel mi történt ilyesmik. Aztán jöttek az olyan kérdések, hogy az áldozat miért szakított vele, vajon mit csinálhatott rosszul a fiú, hosszas beszélgetés után pedig Ashley bevallotta, hogy azért szakított vele, mert nem érezte helyesnek a kapcsolatukat és nem akarta továbbra is feláldozni a saját boldogságát, csak azért, hogy barátjának jó legyen. A fiú nem nagyon akarta elfogadni a választ és onnantól kezdve folyamatos bántó, sértő és egyben fenyegető üzeneteket kapott. Attól a pillanattól kezdve az áldozat nem válaszolt egyik levélre sem.

Az áldozat mobilját átnézve pedig újabb bizonyíték szólt a srác ellen, aki nem csak e-mailben de sms-ben és hívásokkal is zaklatta.

Booth úgy gondolta, hogy ezzel végre sikerült megtalálniuk egy potenciális gyanúsítottat. A férfinak közbe azt is elmondták, amit az eddigi sérülésekről megállapítottak, időközben pedig újabb eredmények születtek pl, hogy a lány körmei alatt találta hámsejtet is ami egyértelműen férfi DNS-ét mutatta ki. Minden eddig összegyűjtött bizonyíték a fiatal férfira utalt.

A letisztított csontoknak köszönhetően pedig késszúrás nyomait is megtalálták, ami feltehetőleg az áldozat halálát okozhatta.

Booth megkérte Angelát, hogy nézzék át azokat a felvételeket, amiken esetleg látni lehetett a lány eltűnésével kapcsolatban bármit is. Ugyanakkor megkérte, hogy küldje át a srác adatait, hogy behívhassa kihallgatásra.

A férfi miután megkapta a nevet és a címet visszaindult kocsijához, de előtte még megkérte a többieket ha bármit is találnának hívják fel.

A gyanúsított lakásához érve Booth-t csak a néma csend fogadta. Senki nem nyitott neki ajtót és a szomszédok szerint a tulaj már hetek óta nem tartózkodott otthon. Az FBI ügynök úgy gondolta, hogy megkérdezi a fiú családját, hátha ők látták a napokban. Azonban minden jel arra utalt, hogy a srác felszívódott, ami még inkább csak gyanúba keverte.

Booth végül körözést adott ki a fiatal férfi után.  Mindeközben Angela is visszahívta miszerint talált olyan biztonsági kamerán, amin határozottan látszik, hogy Ashley leszáll a vonatról a gyanúsítottal és beszállnak egy fekete sedanba. Sajnos a rendszámtábla nem volt olvasható, de egy pár kameraállásból még sikerült követnie, míg végül egy olyan útra tért rá, ahol már nem voltak térfigyelő kamerák.

Alig egy óra sem kellett, a körözési eredmény úgy tűnt sikert aratott, hiszen több bejelentés is érkezett, hogy láttak a személyt és bizonyos lakótömb környékén.

A lakóépülethez érve Booth megmutatta a gyanúsított képét a portásnak, aki felismerte a férfit és elmondta, hogy már pár napja nem látta ugyan, de valóban abban az épületben bérelt egy lakást. A férfi megadta a szoba számát és emeletét is. Booth a harmadik emelet 4B ajtaja előtt állt és először csak kopogtatott hátha kinyissa valaki, majd mivel zaj szűrődött ki a helységből úgy döntött, megpróbálja kinyitni az ajtót, mielőtt a betöréssel próbálkozna. Meglepetésére az ajtó könnyedén kinyílt.
Booth nevét és beosztását kiáltva lépett egyre beljebb a lakásban. Újabb neszre lett figyelmes, ami egy konzervdoboz hangjához hasonlított, hamarosan pedig a hangforrásának kiindítója is előkerült, mégpedig egy fekete macska szerepében, aki épp egy üres kajás dobozzal játszott.

A lakás hátsó szobájához érve Booth meg is találta a keresett személyt, azonban egyáltalán nem, úgy ahogyan azt ő várta.

Ugyanis a fiatal férfi az íróasztal székén ült, arca az asztallapjára borulva. A halántékán lévő sebből rászáradt vér volt az asztalon valamint a földön is. A pisztoly pedig mellette hevert.

 A szobában körülnézve Booth megpillantott egy levelet, amiben az áldozat beismerte tettét, megnevezte a gyilkos fegyvert, illetve azt is, hogy hol találják. Leírta, hogy amit csinált azt nem úgy gondolta, és nem akarta Ashley bántani. Ugyan úgy azt is leírta, hogy mindent azért tett, mert szerelmes volt és nem tudta elfogadni, hogy akit szeret, az nem szereti őt viszont és be akarta bizonyítani, hogy ő igenis jobb, és ő igenis megtudja, adni azt, amire egy nőnek szüksége van. Hiszen ő férfi volt és minden nő életébe kell egy férfi és ezt a szerepet Ashley életében ő akarta betölteni…

3 hozzászólás
Idézet
2017.03.28. 15:06
o.n.

Esli, ez mennyire jó lett ( : Élvezet volt olvasni - nyilván nem a gyilkosság részleteit, hanem a nyomozást, ahogy bemutattad az áldozatot, és ahogy a sorozat szereplőit megírtad, mindenki annyira önmaga volt benne. "Netán rokona a lány, Mr Bray?" - itt hangosan felöhögtem... Csatlakozom Sophie-hoz, kérünk még Esli-ficet!

Idézet
2017.03.12. 12:02
Sophie
Köszi a ficcet, Esli! Külön a 6 jóbaráttal kirándulást, az nagyon nosztalgikus feeling volt (: számomra azt hiszem az a tanulság, hogy nem szeretném, hogy bármi történjen veled, mert így olvasva is elég ijesztő... És csak remélem, hogy a gyilkos karakterét nem egy valódi emberre alapoztad :D remélem, olvashatunk majd még Esli-ficcet, ha nem is feltétlen Bones-kategóriában.
Idézet
2017.03.10. 22:33
Csé
Nagyon jó lett a történeted :) Gratulálok
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Gyorslink választó

 

 
Következő rész

kedd, szerda, csütörtök;
vasárnap

vasárnap

szombat, vasárnap

(USA)
A sorozat véget ért.

KATTINTS IDE
a részletes műsorért!

 
12. évad letöltés

1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész
10. rész
11. rész
12. rész

 
12. évad részcímek

12x01 - The Hope in the Horror (ford.: A remény a borzalomban)

12x02 - The Brain in the Bot (ford.: Az agy a robotban)

12x03 - The New Tricks in the Old Dogs (ford.: Új trükkök a vén kutyákban)

12x04 - The Price for the Past (ford.: A múlt ára)

12x05 - The Tutor in the Tussle (ford.: Az oktató a küzdelemben)

12x06 - The Flaw in the Saw (ford.: A hiba a fűrészben)

12x07 - The Scare in the Score (ford.: A rémület a pontszámban)

12x08 - The Grief and the Girl (ford.: A bánat és a lány)

12x09 - The Steel in the Wheels (ford.: Az acél a kerekekben)

12x10 - The Radioactive Panthers in the Party (ford.: A radioaktív párducok a bulin)

12x11 - The Day in the Life (ford.: A nap az életben)

12x12 - The End in the End (ford.: A vég a végben)

 

Bones, bones, Dr Csont, drcsont, dr csont, emily, emily deschanel, david, david boreanaz, csontok, Temperance Brennan, Seeley Booth, Bones letöltés, bones online, Dr Csont letöltés, csontok letöltés, Bones download, Bones felirat, Dr csont felirat, Bones képek, Dr csont képek, dr csont galéria, dr csont legfrissebb hírek, dr csont infók, dr csont szereplők, dr csont színészek, dr csont gportál, bones gportál, bones dr. csont rajongói oldal , dr csont felirat, felirat bones, bones fan oldalak, bones felirat 6. évad, dr csont halloween, bones dvd magyar, bones következő része, booth hannah, booth és brennen első csókja, dr csont könyv, dr. csont zack addy, john francis daley, dr csont spin-off, bones spin-off

Dr. Csont Érdekességek Média Extrák Oldal
Epizódismertetők Booth és Brennan: Az első csók Dr. Csont online Bones fanfiction Vendégkönyv
Dallista Karácsonyi epizódok Dr. Csont letöltés Kathy Reichs E-books Fórum

Copyright ˆ 2010-2015 Bones | Dr. Csont rajongói oldal | www.drcsont.hu | Minden jog fenntartva!

Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép | Oldal információk | Előző kinézetek | Keresés | Kapcsolat | Facebook | Források | Hirdess minket!

 


My Little Pony - Én Kicsi Pónim - My Little Pony - Én Kicsi Pónim - My Little Pony - Én Kicsi Pónim    *****    Számodra mi az, ami átadja az õszi hangulatot? Készíts õszi fotókat, küldd be és nyerj! :)    *****    WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU WBR.GPORTAL.HU    *****    Rendeld meg,születési horoszkópodat 3 év ajándék elõrejelzéssel,biotérképed,párkapcsolati elemzésed.Várlak az oldalamon!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Szeptember 17. - 22. ig minden megrendelés, csak a felébe kerül! Érdemes élni ezzel a lehetõséggel. Várlak az oldalon!!!    *****    Új regényem, olvasóit keresi. Kérlek gyere és olvass bele. Egy Fantasy világ, melyben két harcos a békéért harcol...    *****    Giga akciókkal, promóciókkal vár a Faberlic cég. Ismét Magyarországon is lehet csatlakozni, Magyar katalógus már van!    *****    20-25 oldalas születési horoszkóp,3 év ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval,diplomás asztrológustól. Kattints    *****    Nagyon részletes személyiség és sors analízis, diplomás asztrológustól,3 év ajándék elõrejelzéssel.Részletek az oldalon!    *****    Www.janabadog.hu    *****    Ayang-Avagy egy útinapló a Távolkeletrõl | !!!!Új poszt!!!!    *****    A Holnap Legendái címû népszerû sorozat legaktívabb és legtartalmasabb magyar rajongói lapja. Ismerd meg jobban a sorit.    *****    MYBEAUTYSALON - AVON ÉRDEKESSÉGEK - MYBEAUTYSALON    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér - Nyilvántartás - Hirdetõtábla - Keresett karakterek    *****    a legnagyobb, a legerõsebb    *****    honor is my loyalty    *****    A Holnap Legendái sorozat magyar rajongói oldala. Tudj meg mindent a közelgõ új évadról és a sorozatról.    *****    Jelenleg nincs karakter-stop érvényben, azaz szabadon hozható bármely faj, bármilyen nembõl és bármely tájegységre -RPG    *****    Szeretted a Trónok Harcát? Ha Westeros lenyûgözött, akkor Aneliath sem okozhat csalódást - Csatlakozz! FRPG